Elegoo Water Clear Resin – Szürke (1kg)

12 690 Ft

(Az árak bruttóban értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t.)

Üzletünkben átvehető: Azonnal
A várható szállítás 5-7 munkanap
Kategóriák: ,
Leírás

Az Elegoo Vízzel Mosható 3D Nyomtató Gyanta a fejlett 3D-nyomtatási projektekhez kiváló választás. Az innovatív vízzel mosható formulájának köszönhetően rendkívül könnyen tisztítható, minimalizálva ezzel a nyomtatott modellek utókezelésének komplexitását.

Főbb Jellemzők:

  • Vízzel Mosható Technológia: Az Elegoo gyanta vízzel mosható összetétele lehetővé teszi a modellek egyszerű és hatékony tisztítását. A tiszta víz elegendő a felesleges gyanta eltávolításához, kiküszöbölve a vegyszerek és agresszív tisztítószerek szükségességét.
  • Magas Minőségű Nyomtatás: A gyanta kitűnő minőségű nyomtatást biztosít, részletgazdag és sima felületeket eredményezve. Ideális választás a részletességet igénylő modellekhez.
  • Gyors Száradás: Az anyag gyors száradási ideje optimalizálja a nyomtatási folyamatot és növeli a hatékonyságot.
  • Környezetbarát: A vízzel mosható gyanta kisebb környezeti terheléssel rendelkezik, így környezettudatos választás lehet a fenntartható 3D-nyomtatáshoz.
  • Univerzális Kompatibilitás: Az Elegoo Vízzel Mosható 3D Nyomtató Gyanta kompatibilis a legtöbb 3D-nyomtatóval, így széles körben alkalmazható különböző rendszerekben.

Ha precíz, könnyen tisztítható és környezetbarát 3D-nyomtatási megoldásra van szüksége, az Elegoo Vízzel Mosható 3D Nyomtató Gyanta kiváló választás lehet a következő projektjéhez. Élvezze a fejlett technológiát és hozza létre a tervezési elképzeléseit gyorsan és hatékonyan.

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli a “Elegoo Water Clear Resin – Szürke (1kg)”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Zárja be a
Zárja be a